yhdessä

Uuteen työhön – työnhakua tositarkoituksella!

Asiantuntijamme on sinulle työnhaun henkilökohtainen työpari, jolla on osaamista, kokemusta, tietoa ja kykyä nähdä työllistymisen mahdollisuudet laajasti. Työpaikan saaminen ei ole enää yksinäinen juttu.

Ammattitaitoiset valmentajamme työskentelevät päivittäin työllistymiseen liittyvien kysymysten ja vastausten parissa. Tunnemme työnhaun parhaat menetelmät, työnhakijoiden kohtaamat haasteet ja niihin sopivat ratkaisut. Meille sinun tavoitteesi on tärkeä, joten työskentelemme kanssasi juuri niiden työnhaun aiheiden parissa, jotka edistävät parhaiten työnhaussasi onnistumista.

Työnhakijana sinulla voi olla työnhausta kysyttävää, mutta tähän mennessä löytämistäsi vastauksista tuntuu puuttuvan jotain tai ehdotetut ratkaisut eivät sovi sinulle. Saatat miettiä, hakisitko juuri tätä työpaikkaa? Entä mistä niitä piilotyöpaikkoja oikeasti löytyy? Mistä saisit tietää, onko työhakemuksesi selkeä ja kilpailukykyinen? Milloin on syytä soittaa työnantajalle ja mitä siinä puhelussa on tarkoitus sanoa? Mikä on paras tapa vastata sähköisten työnhakulomakkeiden kysymyksiin? Tai mistä tiedät, onko sinun tapasi hakea työtä oikeasti tehokasta? Kun haet jo ahkerasti työtä, miksi et ole vielä saanut yhtään työhaastattelukutsua? Entä mitä tehdä, jos hait töitä viimeksi noin 20 vuotta sitten, mistä saisit nyt apua nykyaikaisten työnhaun taitojen kehittämiseen?

Kun työnhaku on jo tuottanut upean tuloksen ja saat haastattelukutsun:
• Tiedätkö miten sinä teet hyvän vaikutuksen työhaastattelussa? 
• Hallitsetko videohaastatteluun vastaamisen?
• Mitä kaikkea työhaastatteluun valmistautumiseen kuuluu?
• Osaatko kertoa osaamisestasi niin, että työnantaja saa selkeän käsityksen sinusta työntekijänä?
• Mitä tehdä silloin, kun tuntuu että haastattelut menevät hyvin, mutta töitä ei kuitenkaan tarjottu sinulle?

Valmentajamme ovat työnhaun asiantuntijoita, joille muunmuassa näihin kysymyksiin vastaaminen on arkipäivää. Otamme sinut vastaan avoimesti siinä työnhaun tilanteessa missä nyt olet ja lähdemme yhdessä sinun kanssasi hakemaan työllistymistä mahdollistavia keinoja. Asiakkaanamme sinun käytössäsi on valmentajaverkostomme kaikki kokemus ja osaaminen. Lue lisää valmennuksestamme ja asiakaspalautteista täältä.

Meidän tavoitteemme on auttaa sinua onnistumaan!

Meillä saat aidosti sinusta välittävää, henkilökohtaista tukea,
jossa sinun tavoitteesi ja toiveesi uuden työn suhteen ovat tärkeitä.