eri töitä

 

Työnhakijasta työntekijäksi – tositarkoituksella!

Meillä on vahva osaaminen työnhakijoiden kanssa henkilökohtaisesti tehtävästä työnhaun tuesta. Meille voit tulla asiakkaaksi koulutuksesta, ammatista tai toimialasta riippumatta.

Asiakkainamme on työnhakijoita kautta Suomen. Palvelemme kaikkia työnhakijoita koulutustaustasta, ammatista tai toimialasta riippumatta: meiltä saat aina erinomaista palvelua olipa taustasi mikä tahansa. Valmentajillamme on laaja kokemustausta eri toimialoilta ja aktiiviset verkostot sekä paikallisesti että koko maassa.

Miten palvelumme auttaa sinua työnhaussa?

Asiakkaanamme sinä saat työnhakusi tueksi paikallisen ja valtakunnallisen tiimimme. Tuemme sinua tavoitteesi saavuttamisessa  monipuolisesti olipa tavoitteesi työpaikan saaminen, koulutukseen pääsy tai vaikkapa työkokeilun kautta uuteen työhön tutustuminen.  Asiantuntijoitamme voit tavata toimipisteissämme ja sijainnista riippumattomasti pitää yhteyttä esimerkiksi puhelimitse, verkkotapaamisen kautta tai sähköpostitse. Olemme tukenasi koko palvelun ajan, kunnes olet saavuttanut tavoitteesi!

Asiakaspalautetta valmennuksiimme osallistuneilta työnhakijoilta

”Tärkeintä valmennuksessa oli sen joustavuus ja mahdollisuus keskittyä hiomaan todellisia työhakemuksia ja -haastatteluja. Valmennusajankohdat osuivat myös hyvin siinä mielessä, että saatoin siellä harjoitella edessä olevaan sovittuun työhaastatteluun. Äärimmäisen tärkeää oli myös valmentajan positiivinen ja kannustava asenne. Yli puoli vuotta työtä hakeneena usko omiin mahdollisuuksiin työn saamisessa alkoi hiipua. Keskustelut valmentajan kanssa palauttivat takaisin luottamuksen omaan osaamiseen ja työllistymismahdollisuuksiin. ” (Tekninen asiantuntija, 15v kokemus)

”Valmennuksesta oli erittäin paljon apua minulle ja tällainen apu olisi erittäin tärkeää monille muillekin nuorille.” (Kaupallinen ala, vastavalmistunut)

”Opin ymmärtämään, mitä työpaikan vaatimuksilla etsitään ja miten omat ominaisuudet vastaavat niitä. Eli opin ”myymään” itseni ja osaamiseni.” (Rakennusala, 27v kokemus)

”Sain hyviä ideoita etenkin CV:n päivittämiseen ja hakukirjeen kirjoittamiseen. Hyvä palvelu, koska työnhaussa usein leipiintyy omiin näkemyksiinsä ja ei osaa katsoa asioita ulkopuolisen asiantuntijan silmin.” (Tekninen asiantuntija, 8 v kokemus)

”Tuli todella tarpeeseen saada tietoa ja mitä esim. haastattelussa kysytään ja miten sinne valmistaudutaan. Tuhannesti kiitos, ilman sinua en olisi menossa sinne minne pääsin :)” (Taloushallinto, aikuinen alanvaihtaja, 1v kokemus)

”Työn hakeminen oli minulla uutta pitkän työuran jälkeen. Näin uudet vinkit ja asiat joita on hyvä ottaa huomioon työhakemuksissa olivat enemmän kuin tarpeen. Valmennuksessa ei tullut vain litaniaa niistä asioista mitä pitää ottaa huomioon, vaan sain kertoa itse niistä asioista joista minulla oli epätietoisuutta. Tunsin että minut huomioitiin yksilönä, ei vaan yhtenä valmennettavana. Lisäksi vinkit ja yhteystiedot  erityisesti minun alaani sopiviin työnhakukohteisiin olivat loistavia. Keskustelut sujuivat alusta lähtien hyvässä ja rakentavassa hengessä. Samalla sain myös vahvistusta ja hyviä korjaus/lisäys vinkejä CV:n muokkaamiseen. Kävimme myös läpi Linkedin koukeroita, joka helpotti ymmärtämään tämän edut ja painoarvot.” (Kaupallinen ala, 20v kokemus)

Meillä saat aidosti sinusta välittävää, henkilökohtaista tukea,
jossa sinun tavoitteesi ja toiveesi uuden työn suhteen ovat tärkeitä.

 Ahontie 1

87250 Kajaani
044 733 1500


Lisätietoja:
Tuija Vainio
koulutuspäällikkö, valmennuspalvelut
tuija. vainio@arffman.fi
040 743 1340